מטרת המשתתפים הינה להכין אירוע חברה בשטח, הכולל תכנון ועיצוב המקום, ארוחה ולאחריה קטע בידור.

נחלק את המשתתפים ל-4 קבוצות:

קבוצה ראשונה תכין את ארוחת הצהריים, בעזרת מוצרים, אשר יועמדו לרשותה; ירקות, פרות, קופסאות שימורים, שלושה סוגי בשר שונים ועוד… ומגוון של כלי בישול, כגון: גריל פחמים, פוייקה, סא'ג, סירים, מחבתות ושאר כלי מטבח.

קבוצה שנייה תכין את השטח לישיבה סביב השולחנות ותעצב את מקום הארוחה והסביבה הקרובה, עם פרטי עיצוב ואווירה אשר יעמדו לרשותה.

קבוצה שלישית מורכבת מחברי הארגון האחראים על ההווי, הבידור, השנינות והיצירתיות. עליהם להכין קטעי שירה, ריקוד, הצגה או כל שיעלה ברוחם על מנת לשעשע את שאר המשתתפים.

על הקבוצה הרביעית תוטל המשימה המתוקה ביותר – הכנת קינוחים לסיום מתוק של הפעילות.

בתאבון…